VALMENNUSRYHMÄT

TASON JA SITOUTUMISEN MUKAAN.OIKEIN JAETUILLA TASORYHMILLÄ KEHITTYMINEN OPTIMOITUU. KUVASSA OSA NOUSURYHMÄÄ JA VALMENTAJAT JUKKA/JARMO HYYTIÄINEN

LIIKUNNAN ILOA

JA KILPAILUN RIEMUA. PAINISSA ET OLE VILTTIKETJUSSA. JOKAINEN SAA MAHDOLLISUUDEN JA JOKA KERTA

KILPAILUN

JÄLKEEN TUNNET ONNISTUNEESI.

JäVon painijoita osallistui useaan eri kilpailuun kahdessa maassa.

• Suomi-Viro Maaottelu 20.11 : Toni Ojala Voitti sarjassa 66 kg oman vastuksensa. Maaottelun Suomi Voitti 7-1.
  • Kansainvälinen Vantaan PainiCup 21.11 : Kasperi pronssia 59 kg sarja, Toni 8. , Elkku 4. , Jami 17. , Oskari 14. TULOKSET Elkku otti komean "päänahan" voittamalla itse Rami Hietaniemen ensimmäisellä kierroksella ! LINKKI : ottelu  alkaa kohdassa 52:20